Geraeds & zoon

Gebruikte dakpannen

Anno 1953

Is het mogelijk om met gebruikte dakpannen te werken?

Gebruikte dakpannen is zeker in sommige gevallen een uitstekende oplossing. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat bepaalde delen van het dak sneller verouderen door de afwezigheid van licht (Bijvoorbeeld door een hoge boom die het licht wegneemt). Dit kan er toe leiden dat deze pannen meer vocht opnemen, wat uiteindelijk lekkages kan veroorzaken. Toch hoeft het hele dak dan niet vervangen te worden en kan het een optie zijn om gebruikte pannen op uw dak te plaatsen. In het geval van monumentaal werk is het gebruik van tweedehands dakpannen vaak zelfs een betere oplossing vanwege het benodigde karakter van het dak.

 

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dak aanleggen Breda
Gebruikte dakpannen dakdekker
Tweedehands dakpannen Breda

Meer weten?

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom en wij doen ons best om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

Waarom Geraeds & Zn.?

  • Wij zijn een uiterst ervaren en gedreven dakdekkersbedrijf
  • Wij inspecteren altijd gratis uw dak om u zo een goede indicatie te kunnen geven van uw dak, voordat wij een offerte maken
  • Groot assortiment oude dakpannen
  • Gedegen garantie op al ons werk en het materiaal
  • Scherpe prijzen

Is uw dak aan vernieuwing toe?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of