Geraeds & zoon

Dakdekker Breda

Anno 1953

De dakdekker voor Breda en omstreken.Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis, maar tegelijkertijd ook een van de meer kwetsbare gedeelten. Een dak beschermt tegen storm, regen en wind, maar moet ook de warmte kunnen vasthouden. Bij een probleem met het dak is het dan ook raadzaam snel actie te ondernemen. Bij dakwerken staat Geraeds & Zn. voor u klaar en kunnen wij het werk vakkundig aanpakken, en dat altijd voor een scherpe prijs. Voorkomen is beter dan genezen. Woont u in of rondom Breda en bent u op zoek naar een dakdekker Breda, vraag ons dakdekkersbedrijf dan naar de mogelijkheden.

Dakwerken van Geraeds & Zn. dakdekker Breda

 • Dakreparatie
 • Dakrenovatie
 • Volledig nieuw dak
 • Dakisolatie
 • Schoorsteenwerk
 • Dakramen
 • Dakgoot plaatsen

Een nieuw dak hoeft niet duur te zijn

Vaak aarzelen mensen om een dakdekker in te schakelen vanwege de prijs. Toch hoeft dit niet altijd zo duur te zijn als u denkt. Omdat wij het werk volledig in eigen beheer uitvoeren kunnen wij relatief goedkoop werken en toch kwaliteit leveren.
Wist u bijvoorbeeld dat wij al een volledig dak kunnen leggen bij een doorsnee huis voor  €2499? Dit is een totaalpakket waarbij alles is inbegrepen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dakdekkers in Breda en meer

U kunt ons niet alleen inschakelen als dakdekker in Breda en omgeving. Ook voor schoorsteen reparatie, het plaatsen van een dakgoot en steigerbouw in Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze expertise en diploma’s zijn wij breed inzetbaar.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakdekker Breda En Meer
Nieuw Dak Door Dakdekker Breda

Goed om te weten

Vooral de oudere daken zijn vaak niet goed geïsoleerd aan de koude zijde (aan de buitenkant) Dit heeft directe gevolgen voor uw energierekening. Daarom is het verstandig in het geval dat uw dak een grondige reparatie nodig heeft, om ook meteen naar de dakisolatie te kijken en deze eventueel aan te brengen of bij te werken. Deze investering verdient u vaak al binnen een paar jaar terug.

U kunt bij ons dakpannen in alle mogelijke kleuren bestellen. Wij werken met keramische pannen en betonnen dakpannen. (snelleggers) Deze laatste zijn wat goedkoper in aanschaf.
Soms is het mogelijk om de oude dakpannen opnieuw te gebruiken. Dit kan uitkomst bieden bij monumentenwerk, maar kan ook helpen bij een klein budget.

 

Waarom dakbedekking van Geraeds & Zn.?

 • Wij zijn reeds sinds 1953 actief als dakdekkers in Breda en omgeving en kunnen bogen op jarenlange ervaring
 • Mocht u van onze diensten gebruik willen maken, dan stellen wij daarna een offerte voor u op. U weet precies waar u aan toe bent en u komt niet voor onaangename verrassingen te staan
 • Wij leveren een totaal pakket. (Inclusief  het plaatsen van steigers en de afvoer van afval)
 • Gedegen garantie op al ons werk en het materiaal. (Vraag ons naar de garantievoorwaarden)
 • Aangesloten bij diverse vakverenigingen. Kwaliteit gewaarborgd

Wilt u meer weten?

Voor al uw vragen met betrekking tot dakbedekking in of rondom Breda kunt u bij ons terecht. Bij ons staat het persoonlijke contact met u als klant voorop. Wij zijn wij pas tevreden als u dat ook bent.

Op zoek naar een dakdekker in Breda?

Wij helpen u graag

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of