Geraeds & zoon

Dakdekker Etten-Leur

Anno 1953

Dakdekker Etten-Leur

U heeft een dakdekker nodig in of rondom Etten-Leur? Dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn een familiebedrijf dat al actief is sinds 1953 en wij staan u graag terzijde bij al uw projecten van uw dak of renovaties. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en gaan met onze ervaring en ons vakmanschap voor u aan de slag zodat uw dak er weer voor jaren tegen kan. Een dakrenovatie heeft de nodige voeten in de aarde, maar wij werken snel en efficiënt zodat wij het ongemak voor u tot een minimum beperken. Dakdekker Etten-Leur, dan bent u bij Gereads & Zoon aan het juiste adres.

Voor welke dakwerken kunt u bij ons terecht?

 • Het vakkundig leggen van dakpannen
 • Een gedegen dakinspectie
 • Het leggen van een nieuw dak
 • Dakisolatie
 • Onderhoud (Houtrot, voegwerk, dakontluchting, timmerwerk)
 • Renovatie van de schoorsteen
 • Dakvensters en -ramen

Duur?

Omdat wij een familiebedrijf zijn hebben wij alles in eigen beheer en zijn wij in staat om u altijd de beste prijs te bieden.
Wij kunnen al een volledig nieuw dak leggen op een doorsnee huis voor slechts €2499. In dit bedrag zit alles inbegrepen, zoals het houtwerk, de pannen en de werkuren. Bij deze constructie maken wij gebruik van de wat goedkopere betonnen dakpannen, maar om de kwaliteit hoeft u het niet te laten. Nadat wij zo’n dak op uw huis geplaatst hebben kunt u de najaarsstormen voor de komende jaren weer zonder angst tegemoet zien.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakwerken Door Dakdekker Etten Leur
Nieuw Dak Door Dakdekker Etten Leur

Goed om te weten

Als uw dak nog niet goed geïsoleerd is kunt u tot wel 30% van de warmte via het dak verliezen. Dat kan uw energierekening behoorlijk hoger maken dan strikt noodzakelijk. Maar vaak zien mensen op tegen het werk en de overlast. Het is daarom een goed idee eventuele dakisolatie mee te nemen als u toch al aan een dakrenovatie toe bent. Dan slaat u twee vliegen in één klap en het is een investering waarvan wordt aangenomen dat u die binnen 4 tot 6 jaar volledig hebt terugverdiend.

Soms kunnen oude dakpannen opnieuw gebruikt worden als deze nog goed genoeg zijn. Dat scheelt in de kosten en zeker in het geval van monumentenwerk is dit zelfs raadzaam. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Voor al uw vragen met betrekking tot dakbedekking in of rondom Etten-Leur kunt u bij ons terecht. U bent van harte welkom en wij doen er alles aan om u naar volle tevredenheid verder te helpen.

Waarom kiezen voor dakbedekking van Geraeds en Zn.?

 • Duidelijke offerte, dus geen onaangename verrassingen achteraf
 • Veiligheid boven alles
 • Deskundig en ervaren
 • Aangesloten bij diverse vakverenigingen. Kwaliteit gewaarborgd

Op zoek naar een dakdekker in Etten-Leur?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of