Geraeds & zoon

Dakdekker Oosterhout

Anno 1953

Dakdekker Oosterhout

Uw dakdekker Oosterhout en omgeving. Hoe goed een dak ook gelegd is, na verloop van tijd is er onderhoud nodig en uiteindelijk zal een dak zelfs helemaal vernieuwd moeten worden. Een lastige klus waar u niet op zit te wachten, maar Dakdekkersbedrijf Geraeds en Zn. neemt u het werk en de zorg graag uit handen. Of het nu gaat om een eenvoudige dakreparatie, een renovatie of het leggen van een heel nieuw dak, wij nemen het werk graag aan.

Een nieuw dak duur?

Dat hangt er maar vanaf. Wij leveren al een totaalpakket waarbij wij een volledig nieuw dak aanbrengen op een huis van gemiddelde afmetingen voor 2499 Euro. Bij deze prijs is alles inbegrepen. Bij deze aanbieding gebruiken wij betonnen dakpannen, iets goedkoper dan de zogenaamde keramische pannen, maar als het dak gelegd is heeft u een prima dak van de hoogste kwaliteit dat er weer voor jaren tegen kan. Wij kunnen zo goedkoop werken omdat wij alles zelf en in eigen beheer doen, wat direct invloed heeft op onze prijzen.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakwerken Door Dakdekker Oosterhout
Nieuw Dak Door Dakdekker Oosterhout

Goed om te weten

Dakisolatie aan de koude zijde wordt soms over het hoofd gezien, maar wist u dat bijna 30% van de warmte tijdens de wintermaanden verloren gaat via het dak? Een goede dakisolatie is daarom een goede investering die u al binnen korte tijd kunt terugverdienen. Als uw dak aan renovatie toe is, is het wellicht verstandig om ook de isolatie eens onder de loep te nemen. Ook een dakgoot laten plaatsen bestaat tot de mogelijkheden. Wij kunnen u vrijblijvend over de mogelijkheden informeren.

Bij monumentale panden is het vaak gewenst om de oude dakpannen indien mogelijk opnieuw te gebruiken. Ook in het geval dat u moet renoveren, maar gebonden bent aan een klein budget is het eventueel mogelijk om de tweedehands dakpannen nogmaals te gebruiken.

Hoe werken wij?

Het contact met u als klant is voor ons erg belangrijk. Vanzelfsprekend staan uw wensen centraal,  zoals uw budget en de eisen die u stelt aan het werk.  Wij werken nauwgezet en veilig en proberen de overlast bij u thuis tot een absoluut minimum te beperken.

Waarom kiezen voor dakbedekking van Geraeds en Zn.?

  • Wij zijn lid van verschillende vakorganisaties die toezicht houden op de kwaliteit die wij als bedrijf moeten leveren.  U bent dus in alle gevallen verzekerd van het best mogelijke werk
  • Wij zijn uiterst ervaren in dakisolatie
  • Wij leveren altijd een totaalpakket. (Dus geen aparte rekening voor het plaatsen van steigers of afvoer van het afval)
  • Wij plaatsen dakramen, dakgoten en dakkapellen
  • Renovatie/reparatie aan uw schoorsteen
  • Gedegen garantie. (Vraag ons naar de voorwaarden)

Op zoek naar een dakdekker in Oosterhout?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of