Geraeds & zoon

Dakdekker Oudenbosch

Anno 1953

Dakdekker Oudenbosch

Heeft u een dakdekker in Oudenbosch nodig? Zoek niet langer naar een geschikt dakdekkersbedrijf. Op een lekkage aan het dak zit niemand te wachten, maar helaas is elk dak, hoe goed het oorspronkelijk ook gelegd is, onderhevig aan verval en is dakonderhoud, zoals houtherstel en een dakgoot plaatsen in Oudenbosch een noodzakelijk iets. Maar Geraeds & Zn. biedt hulp. Wij zijn professionele dakdekkers en zijn sinds 1953 al actief op dit gebied. Aan ervaring dus geen gebrek.
Woont u in of nabij Oudenbosch, dan kunt u voor deze werkzaamheden bij ons terecht. Of het nu gaat om een eenvoudige dakreparatie, een renovatie of zelfs het leggen van een heel nieuw dak, wij nemen het werk graag aan. Wij werken grondig, veilig en leveren kwaliteit.

Een dakdekkersbedrijf? Dat is toch reuze duur?

Als mensen horen over de renovatie van het dak slaat de schrik hen al snel om het hart. Dat zijn geen goedkope grapjes. En toch hoeft dat niet zo duur te zijn. Wij zijn een betaalbaar dakdekkersbedrijf en omdat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij  u vaak hele gunstige prijzen leveren.
Zo kunnen wij al een volledig nieuw dak leggen, inclusief dakpannen, houtwerk, steigers en het werk zelf voor maar € 2499. Bij deze aanbieding maken wij gebruik van de wat goedkopere betonnen pannen, maar u kunt rekenen op een kwalitatief volwaardig dak dat weer jaren mee kan zodat u uw aandacht op andere zaken kunt richten.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakdekker Oudenbosch Ontdek Alle Mogelijkheden
Meer Dan Dakdekker Oudenbosch
Resultaat Dakdekker Oudenbosch

Goed om te weten

Als uw dak toe is aan vernieuwing is het verstandig om tegelijkertijd ook voor een goede dakisolatie te zorgen. Wist u dat bijna 30% van uw warmte verloren gaat via het dak? Een goede dakisolatie kan uw energierekening aanmerkelijk verlagen en u heeft de investering vaak al binnen een paar jaar terugverdiend.

Soms kunnen tweedehands dakpannen gebruikt worden. Dit is belangrijk bij monumentenwerk, maar kan ook de kosten drukken in het geval van een klein budget.

Hoe werken wij?

Nadat u contact met ons heeft gezocht maken we een afspraak om de situatie bij u thuis te bekijken en met u door te spreken. Daarna maken wij vrijblijvend een offerte. Bij ons staat het persoonlijke contact met u als klant altijd voorop en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Waarom kiezen voor dakbedekking van Geraeds en Zn.?

Op zoek naar een dakdekker in Oudenbosch?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of