Geraeds & zoon

Dakdekker Roosendaal

Anno 1953

Dakdekker Roosendaal

U heeft een dakdekker nodig in of rondom Roosendaal? Dan kunt u altijd terecht bij Geraeds & Zn. Wij zijn een familiebedrijf dat al actief is sinds 1953 en wij staan u graag terzijde bij al uw dakreparaties of renovaties. Vanzelfsprekend draait het bij ons om kwaliteit, maar ook de verstandhouding met u als klant is voor ons erg belangrijk. Wij kunnen dan ook pas tevreden zijn over het door ons geleverde werk als u dat ook bent. Dakdekker Roosendaal, dan gaat u naar Gereads & Zoon.

De Dakdekker Roosendaal Is Geraerds & Zoon

Dakwerken waar u bij ons voor terecht kunt

 • Lekkages
 • Het leggen van een volledig nieuw dak
 • Dakisolatie
 • Onderhoud (Houtrot,voegwerk, dakontluchting)
 • Dakpannen  (Keramische of betonnen pannen. Elke kleur mogelijk)
 • Renovatie van de schoorsteen
 • Dakramen

Kosten dakdekker Roosendaal

Niet altijd. Doordat wij alles in eigen beheer houden kunnen wij u al een volledig nieuw dak bieden voor slechts € 2499, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Bij dit pakket werken we met de wat goedkopere betonnen pannen, maar u kunt hierbij rekenen op een stevig, goed gelegd dak dat weer jarenlang meegaat. Wij geven tien jaar garantie op onze daken met uitzondering van stormschade en gevolgschade van dakonderbrekingen.
Kiest u voor ander materiaal of voor keramische dakpannen, dan kunnen wij u een passende offerte bieden. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen

Belangrijk om te weten bij Dakdekker Roosendaal 

Dakisolatie is erg belangrijk en heeft direct invloed op de energierekening. Tot wel 30% van de warmte gaat via het dak verloren bij een slecht geïsoleerd dak. Als uw dak niet goed geïsoleerd is ziet u wellicht op tegen het werk en het ongemak, maar als u toch al een renovatie aan uw dak moet laten uitvoeren is het een kleine stap om ook de dakisolatie aan te pakken. Het is een investering die u binnen 4 tot 6 jaar volledig hebt terugverdiend.

Oude dakpannen hergebruiken? Dat is vaak mogelijk en soms zelfs wenselijk bij monumentenwerk. Maar ook als uw budget ontoereikend is, kan dit eventueel een optie zijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Voor al uw vragen met betrekking tot dakbedekking in of rondom Roosendaal kunt u bij ons terecht. U bent van harte welkom en wij doen er alles aan om u naar volle tevredenheid verder te helpen.

Waarom Geraerds & Zoon als Dakdekker Roosendaal?

 • Offerte op maat. Geen onaangename verrassingen achteraf
 • Alles inbegrepen (het plaatsen van steigers, afval afvoer enz.)
 • Specialistische deskundigheid
 • Aangesloten bij diverse vakverenigingen. Kwaliteit gewaarborgd

op zoek naar een dakdekker in Roosendaal?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of