Geraeds & zoon

Dakdekker Zevenbergen

Anno 1953

Dakdekker Zevenbergen

De Dakdekker in Zevenbergen en omstreken. Op een lekkage aan het dak zit niemand te wachten, maar soms is vlotte en professionele hulp voor een gedegen dakrenovatie toch nodig. Geen probleem. Geraeds & Zn. is een betrouwbaar Dakdekkersbedrijf en staat voor u klaar. Mocht u in de buurt van Zevenbergen wonen dan kunt u voor al uw dakwerkzaamheden bij ons terecht. Of het nu gaat om een eenvoudige dakreparatie, een renovatie of zelfs het leggen van een heel nieuw dak, wij nemen het werk graag aan. Wij werken grondig, veilig en leveren kwaliteit. Gereads & Zoon dakdekker Zevenbergen.

Een nieuw dak? Dat is toch onbetaalbaar?

De gedachte aan een nieuw dak schrikt heel wat mensen af. Dat loopt toch zeker al snel in de duizenden Euro’s? Vaak wel, maar niet altijd. Bij ons kunt u al een stevig en betrouwbaar nieuw dak laten leggen, inclusief het materiaal en het werk, voor nog geen 2500 Euro.  Omdat wij alles in eigen beheer doen kunnen wij u een uitstekende prijs bieden waarbij u verzekerd kunt zijn van hoogwaardige kwaliteit.

 

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakisolatie
Dakpannen leggen
Dak isoleren dakdekker zevenbergen

Goed om te weten

Als uw dak toe is aan vernieuwing is het verstandig om tegelijkertijd ook voor een goede dakisolatie te zorgen. Wist u dat bijna 30% van uw warmte verloren gaat via het dak? Een goede dakisolatie kan uw energierekening aanmerkelijk verlagen en u heeft de investering vaak al binnen een paar jaar terugverdiend.

Soms is het mogelijk om de oude dakpannen opnieuw te gebruiken. Dit kan uitkomst bieden bij monumentenwerk, maar kan ook in het geval van een klein budget precies het verschil maken dat u nodig heeft.

Hoe werken wij?

Nadat u contact met ons heeft gezocht maken we een afspraak om de situatie bij u thuis te bekijken. Wij maken dan een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf dus niet voor verrassingen komt te staan.

Wij werken snel, veilig en schoon en proberen het ongemak voor u zo veel mogelijk te beperken. Hierbij staat het persoonlijke contact met u als klant voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Waarom kiezen voor Geraeds & Zn. dakbedekking?

  • Wij zijn aangesloten bij diverse vakverenigingen waaronder Hoofdbedrijfschap AMBACHTEN. Hierdoor bent u verzekerd van professioneel vakwerk van de hoogste kwaliteit
  • Gratis dakinspectie. Voordat wij een offerte maken bekijken wij uw dak en stellen wij een rapport op zodat u precies weet wat er moet gebeuren
  • Dakisolatie met het hoogste rendement
  • Wij leveren een totaalpakket. (Inclusief  het plaatsen van steigers  en de afvoer van afval)
  • Gedegen garantie op al ons werk en de geleverde materialen.
  • Tevens plaatsen wij dakramen, goten en dakkapellen
  • Renovatie en reparatie aan uw schoorsteen

Op zoek naar een dakdekker in Zevenbergen?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of