Geraeds & zoon

Dakdekker Zevenbergen

Anno 1953

Dakdekker Zevenbergen

De Dakdekker in Zevenbergen en omstreken. Op een lekkage aan het dak zit niemand te wachten, maar soms is vlotte en professionele hulp voor een gedegen dakrenovatie toch nodig. Geen probleem. Geraeds & Zn. is een betrouwbaar Dakdekkersbedrijf en staat voor u klaar. Mocht u in de buurt van Zevenbergen wonen dan kunt u voor al uw dakwerkzaamheden bij ons terecht. Of het nu gaat om een eenvoudig herstel, een renovatie of zelfs het leggen van een heel nieuw dak, wij nemen het werk graag aan. Wij werken grondig, veilig en leveren kwaliteit. Gereads & Zoon dakdekker Zevenbergen.

Een nieuw dak? Dat is toch onbetaalbaar?

De gedachte aan een nieuw dak schrikt heel wat mensen af. Dat loopt toch zeker al snel in de duizenden Euro’s? Vaak wel, maar niet altijd. Bij ons kunt u al een stevig en betrouwbaar nieuw dak laten leggen, inclusief het materiaal en het werk, voor nog geen 2500 Euro.  Omdat wij alles in eigen beheer doen kunnen wij u een uitstekende prijs bieden waarbij u verzekerd kunt zijn van hoogwaardige kwaliteit.

De Dakdekker Zevenbergen Is Geraerds & Zoon

Waarom Geraeds en Zoon als dakdekker Zevenbergen?

 • Onze dakdekker in Zevenbergen beperkt geluidsoverlast en eventueel puin tot een absoluut minimum;
 • Onze dakdekkers hebben meer dan 65 jaar ervaring;
 • Door onze persoonlijke aanpak komen wij samen met u tot de beste oplossing voor uw dak;
 • Wij werken vanuit een duidelijke offerte en overeenkomst. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

 

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakdekker Zevenbergen Resultaat

Dakisolatie door dakdekker Zevenbergen

Als uw dak toe is aan vernieuwing is het verstandig om tegelijkertijd ook voor een goede dakisolatie te zorgen. Wist u dat bijna 30% van uw warmte verloren gaat via het dak? Een goede dakisolatie kan uw energierekening aanmerkelijk verlagen en u heeft de investering vaak al binnen een paar jaar terugverdiend. Laat onze dakdekker in Zevenbergen uw dak helemaal onder handen nemen, zodat het resultaat van uw reparatie of renovatie maximaal is.

Soms is het mogelijk om de oude dakpannen opnieuw te gebruiken. Dit kan uitkomst bieden bij monumentenwerk, maar kan ook in het geval van een klein budget precies het verschil maken dat u nodig heeft.

Hoe werkt een dakdekker in Zevenbergen?

Nadat u contact met ons heeft gezocht maken we een afspraak om de situatie bij u thuis te bekijken. Wij maken dan een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf dus niet voor verrassingen komt te staan.

Wij werken snel, veilig en schoon en proberen het ongemak voor u zo veel mogelijk te beperken. Hierbij staat het persoonlijke contact met u als klant voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Geraeds en Zoon als dakdekker in Zevenbergen staat voor kwaliteit!

 • Wij zijn aangesloten bij diverse vakverenigingen waaronder Hoofdbedrijfschap AMBACHTEN. Hierdoor bent u verzekerd van professioneel vakwerk van de hoogste kwaliteit
 • Dakisolatie met het hoogste rendement
 • Wij leveren een totaalpakket. (Inclusief  het plaatsen van steigers  en de afvoer van afval)
 • Gedegen garantie op al ons werk en de geleverde materialen.
 • Een dakgoot plaatsen in Zevenbergen voeren wij voor u uit
 • Tevens plaatsen wij dakramen en dakkapellen
 • Renovatie en reparatie aan uw schoorsteen

Op zoek naar een dakdekker in Zevenbergen?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of