Geraeds & zoon

Dakgoot plaatsen

Anno 1953

Dakgoot plaatsen

Geraeds & Zoon is een dakdekkersbedrijf uit Prinsenbeek in Noord-Brabant. Met onze kennis en ervaring stropen wij graag onze mouwen voor u op. Wilt u graag een dakgoot bij u thuis plaatsen? Zoek dan niet verder! Op het gebied van dakbedekking hebben onze experts al veel projecten uitgevoerd. U mag gerust een kijkje nemen tussen al onze projecten. Bij ons leggen wij focus op de klantvriendelijkheid. We gaan samen met u in gesprek, afhankelijk daarvan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn en komen we vervolgens met de beste oplossing. Of u nu zoekt naar een professional voor uw schoorsteen, steigerbouw of het plaatsen van steigers, wij zijn graag uw betrouwbare partner.

Kies voor Geraeds & Zoon voor het plaatsen van uw dakgoot!

  • Wij leveren altijd complete pakketten aan, zo ontvangt u geen losse rekeningen van bijvoorbeeld het afvoeren van afval.
  • We verzekeren u van betrouwbare garantie. De lidmaatschappen bij verschillende vakbonden, zoals bij hoofdbedrijfschap AMBACHTEN, tonen aan dat u veilig kunt genieten van professioneel vakmanschap van de hoogste kwaliteit.
  • U kunt rekenen op een gratis dakinspectie, voordat we een persoonlijke offerte voor u opstellen. Van eventuele knelpunten bent gelijk op de hoogte. Ons advies is te allen tijde vrijblijvend.
  • Wij stellen een duidelijke offerte voor u op. Daarnaast gaat ons team zorgvuldig, solide, vlot en netjes te werk!

Wat zijn veel voorkomende problemen?

Uw dak goed onderhouden, is erg belangrijk. Kleine beschadigingen of kapotte dakpannen kunnen grotere schade aan het dak of het gebouw veroorzaken. Voor dit probleem kan dakrenovatie een perfecte oplossing zijn. Onze experts kunnen ook een dakgootreparatie voor u uitvoeren. Uw dak kan namelijk aangetast worden door storm, regen, vorst of hoge temperaturen. Natte plekken, lekkage of slijtage zijn problemen die dan ontstaan. Bladeren in de dakgoot, algen in/op de dakgoot of zelfs het ontbreken van een dakgoot hebben stuk voor stuk een averechts effect op de kwaliteit van het dak. Op deze manier kan het water niet goed worden afgevoerd, waardoor mos en algen stromen en het dak beschadigd raakt door vocht. Geraeds & Zoon brengt uw dakgoot weer in topvorm! Woont u in Breda, Oosterhout of Roosendaal? Wij plaatsen een dakgoot waar u maar wilt.

 

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakgoot Plaatsen Geraeds En Zoon

Diensten

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een dakgoot plaatsen, maar wij bieden meer! Onze experts stropen hun mouwen op voor projecten als:

Contact voor een dakgoot plaatsen

Wilt u een dakgoot laten plaatsen of heeft u interesse in onze andere diensten? Wij helpen u graag verder. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Een dakgoot plaatsen?

Al sinds 1953

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of