Geraeds & zoon

Dakisolatie

Anno 1953

Dakisolatie bij Geraeds & Zoon

Een goede dakisolatie is een belangrijke en zinvolle investering. Wist u dat bijna 30% van uw warmte verloren gaat via het dak van uw huis? Een goede dakisolatie kan uw energierekening dus aanmerkelijk verlagen en u heeft deze investering vaak snel terugverdiend. Met de prijsstijgingen van tegenwoordig komt een goede dakisolatie goed van pas. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We stellen de mogelijkheden graag aan u voor!

Wat is dakisolatie?

Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebracht om te zorgen dat er minder warmte verloren gaat via het dak. Isoleren kan met behulp van verschillende materialen. Zo is steenwol een materiaal dat ook nog eens zorgt voor geluidsisolatie en brandveilig is. Voor een goedkopere oplossing kan gekozen worden voor glaswol al isolatiemateriaal. Mocht uw dak niet goed geïsoleerd zijn, dan is het moment van een dakreparatie vaak een goede gelegenheid om dit te laten doen. Wij zijn tenslotte al ter plaatse voor de reparatie op deze manier slaat u twee vliegen in één klap!

Het aanbrengen van dakisolatie

Het aanbrengen van dakisolatie kan op verschillende manieren worden gedaan. Afhankelijk van uw type dak en isolatiemateriaal passen onze medewerkers de beste methode toe. U kunt samen met onze experts kiezen uit de volgende processen:

  • Binnenkant van het dak – Het isolatiemateriaal wordt aan de binnenkant van het dak geplaatst tussen de balken van het dak in. Deze methode is snel en biedt goede isolatie.
  • Onder de dakpannen – De dakpannen worden verwijderd, het isolatiemateriaal geplaatst en de dakpannen worden weer terug geplaatst. Dit is de beste manier voor dakisolatie, doordat het isolatiemateriaal niet onderbroken wordt door balken van het dak.
  • Spuiten of blazen – Als de bovenstaande methoden niet mogelijk zijn, kan het spuiten of blazen van isolatiemateriaal een uitkomst bieden. In dat geval wordt van buitenaf bijvoorbeeld PUR-schuim onder de dakpannen gespoten.

Onderhoud en reparatie

Om te zorgen voor een mooi en veilig dak is goed onderhoud en reparatie van belang. Niet alleen verliest u warmte via een slecht geïsoleerd dak, maar ook de omstandigheden van buitenaf hebben invloed op uw woning. Zo kan vocht een slecht geïsoleerd huis makkelijk binnendringen. Schimmel en vocht veroorzaken alle nadelige gevolgen van dien. Heeft u een lekkage? Bij Geraeds & Zoon helpen wij bij onderhoud en reparatie. Dit doen wij snel en vakkundig, ook bij vervanging van de dakbedekking. Is uw dak al jaren oud? Dan kan het zijn dat deze toe is aan vervanging. Zijn één of meerdere pannen kapot? Dan zijn de overige dakpannen waarschijnlijk ook fragiel en kunt u het best contact met ons opnemen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de methodes? Neem dan gerust contact op, wij staan graag voor u klaar!

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakisolatie Door Deskundig Bedrijf
Dakisolatie Door Geraerds En Zoon
Dakisolatie En Meer

Hoe gaan wij te werk?

Wij isoleren uw dak aan de koude zijde (dat is de buitenkant van het dak)

Allereerst komen wij bij u langs en onderwerpen uw dak aan een gratis onderzoek. Dit is ook belangrijk om vast te stellen welke materialen er het best gebruikt kunnen worden bij de isolatie. U ontvangt een duidelijke offerte zonder extra of onverwachte kosten achteraf. Wij bespreken elke stap in nauw overleg met u. Daarna maken wij uw dak vrij van de bedekking en zorgen wij voor het winddicht plaatsen van het gekozen isolatiemateriaal. Wij proberen de overlast voor u tot een minimum te beperken en werken snel en vakkundig.

Geraeds & Zn. voor vakkundige dakisolatie

  • Gratis dakinspectie
  • Uiterst ervaren en in het bezit van de juiste kennis
  • Gedegen garantie op werk en materiaal
  • Aangesloten bij diverse vakverenigingen. Kwaliteit gewaarborgd

Dakisolatie nodig?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of