Geraeds & zoon

Dakisolatie

Anno 1953

Dakisolatie bij Geraeds & Zn.

Een goede dakisolatie is een belangrijke en zinvolle investering. Wist u dat bijna 30% van uw warmte verloren gaat via het dak van uw huis? Een goede dakisolatie kan uw energierekening dus aanmerkelijk verlagen en u heeft deze investering vaak al binnen een paar jaar terugverdiend. Niet alleen verliest u warmte via een slecht geïsoleerd dak, maar ook de omstandigheden van buitenaf hebben invloed op uw woning. Zo kan vocht een slecht geïsoleerd huis makkelijk binnendringen en schimmel en vocht veroorzaken met alle nadelige gevolgen van dien.
Mocht uw dak niet goed geïsoleerd zijn, dan is het moment van een dakreparatie vaak de gelegenheid bij uitstek om dit te doen. Wij zijn tenslotte al ter plaatse voor de reparatie en op die manier slaat u dus twee vliegen in één klap.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dak aanleggen Breda
Pannendak Lekkage
Dakwerken Breda

Hoe gaan wij te werk?

Wij isoleren uw dak aan de koude zijde (De buitenkant van het dak)
Allereerst komen wij bij u langs en onderwerpen uw dak aan een gratis onderzoek. Dit is ook belangrijk om vast te stellen welke materialen er het best gebruikt kunnen worden bij de isolatie. U ontvangt een duidelijke offerte zonder extra of onverwachte kosten achteraf. Wij bespreken elke stap in nauw overleg met u.
Daarna maken wij uw dak vrij van de bedekking en zorgen wij voor het winddicht plaatsen van het gekozen isolatiemateriaal. Wij proberen de overlast voor u tot een minimum te beperken en werken snel en vakkundig.

Geraeds & Zn. voor vakkundige dakisolatie

  • Gratis dakinspectie
  • Uiterst ervaren en in het bezit van de juiste kennis
  • Gedegen garantie op werk en materiaal
  • Aangesloten bij diverse vakverenigingen. Kwaliteit gewaarborgd

Bent u op zoek naar dakisolatie?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of