Geraeds & zoon

Dakkapel & Dakraam

Anno 1953

Dakkapel en Dakraam laten plaatsen

Het plaatsen van een dakkapel of een dakraam kan uw huis in positieve zin ingrijpend veranderen. Een dakkapel schept ruimte en zorgt voor veel lichtinval, waardoor een donkere en vaak sombere zolder veel beter benut kan worden. Bij Geraeds & Zn. kunt u hiervoor terecht en wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Dakwerken verrichten is onze specialiteit.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakwerken dakdekker Oudenbosch
Dakisolatie
Dakdekker Oosterhout nieuw dak

Wat zijn de voor-en nadelen?

Het grootste voordeel van een dakkapel is ongetwijfeld de extra ruimte die u creëert, want uw huis wordt naar gelang de afmetingen van uw dakkapel een stukje groter. Dat heeft direct invloed op de waarde van uw huis, die daardoor vermeerdert.
Door een dakkapel heeft uw huis meer mogelijkheden. Zo kan de zolder, of een deel daarvan, bijvoorbeeld worden omgebouwd tot studeer-of hobbykamer en door de goede lichtinval wordt de plaats onder het dak opeens een aangename ruimte.
Met een dakkapel krijgt u ook meer sta-hoogte en een mooi uitzicht over de buurt.
Het is evenwel belangrijk om even uit te zoeken of er misschien een omgevingsvergunning nodig is voor een uitbouw bij uw huis.

Ook een dakraam geeft extra lichtinval, maar bij een dakraam krijgt u er geen ruimte bij.  Daar staat tegenover dat een dakraam heel wat goedkoper is dan een dakkapel en dat kan natuurlijk een belangrijke overweging zijn.

Vaak kiest men voor een tuimelraam. Ofschoon het geen extra ruimte biedt wordt de zolderruimte wel een stuk lichter en kan er bovendien heel goed geventileerd worden.

 

Waarom Geraeds & Zn.?

  • Professioneel en gedegen werk door ervaren dakdekkers.
  • Goede garantie op werk en materiaal.
  • Vlot en schoon werk.
  • Duidelijke offerte – Geen extra of onverwachte kosten.

Wilt u een dakkapel plaatsen?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of