Geraeds & zoon

Dakrenovatie Breda 

Anno 1953

Dakrenovatie Breda

Schakel bij dakrenovatie in Breda Geraeds & Zoon in. Het kan zijn dat uw dak is aangetast door lekkage of dat de dakbedekking toe is aan vervanging, dan kan dakrenovatie een uitkomst bieden. Dakrenovatie is goedkoper dan het plaatsen van een nieuw dak en het is daarnaast ook sneller uitgevoerd dan het plaatsen van een nieuw dak.

Dakrenovatie in Breda door Geraeds & Zoon

Kiest u voor dakrenovatie in Breda uitgevoerd door Geraeds & Zoon, dan bent u verzekerd van goed resultaat en een werkwijze die veilig, snel en schoon is. Uw dak is opnieuw een veilig dak en kan het er weer jaren tegenaan. Bij Geraerds & Zoon hechten wij veel waarde aan klantvriendelijkheid. Samen met u overleggen wij over alle mogelijkheden en komen we tot de beste oplossing. Tijdens het renoveren van uw dak proberen wij ongemakken zoveel mogelijk te vermijden. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Houtherstel

Het kan voorkomen dat het hout van uw dak is aangetast door houtrot. In dat geval is het erg belangrijk dit professioneel te laten herstellen, voordat uw dak instabiel wordt. Geraeds & Zoon lost diverse dakproblemen voor u op, waaronder houtrot. Wij onderzoeken het dak op eventuele problemen en bespreken de situatie met de beste aanpak. Na het houtherstel heeft u weer een veilig dak dat opnieuw bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden.

 

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakwerken daklekkage Breda
Dak isoleren dakdekker zevenbergen
Dakdekker Oosterhout nieuw dak

Pannen dak lekkage

In sommige gevallen kunt u dakrenovatie voorkomen, zo ook bij daklekkages. Als u vroeg handelt in geval van een pannen dak lekkage voorkomt u grote schade aan uw dak. Let daarom goed op de eerste tekenen van een lekkage, denk aan gele vlekken op het plafond en een ruimte die ineens klam en vochtig aanvoelt. Deze tekenen zijn vaak al op te merken voor water naar beneden komt. Neem direct contact op met onze werknemers, zodra u een lekkage vermoedt. Of wees lekkage voor en schakel ons in voor goed onderhoud. Met goed onderhoud voorkomt u dat vocht binnen kan dringen en schimmels en lekkage een kans krijgen.

 

Dakrenovatie en dakreparatie in Breda

Wij renoveren niet alleen uw dak, wij voeren ook dakreparatie uit in Breda. Heeft u schade opgelopen door storm of lekkages?  Is er andere schade aan uw dak die hersteld moet worden? Ook dan kunnen wij u helpen.

Wat kost dakrenovatie in Breda?

Geraeds & Zoon is een familiebedrijf die alles in eigen beheer heeft, hierdoor kunnen wij u altijd te beste prijs bieden. Zo hoeft dakrenovatie niet duur te zijn. De totale kosten van dakrenovatie in Breda hangt uiteindelijk af van een aantal factoren. Er wordt gekeken naar de omvang van het herstel dat vereist is en het gebruikte materiaal. Wilt u weten wat uw dakrenovatie in Breda kost? Neem dan contact met ons op voor een juiste prijsindicatie.

Dakrenovatie in Breda?

Wij helpen u graag

Vraag een vrijblijvende offerte

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of