Geraeds & zoon

Dakrenovatie Etten-Leur

Anno 1953

Dakrenovatie Etten-Leur

Dakrenovatie in Etten-Leur, dat regelen de specialisten van Geraeds & Zoon voor u. Een dak heeft veel te verduren door de wisselde weersomstandigheden. Het kan daarom voorkomen dat uw dakbedekking toe is aan vervanging of dat uw dak is aangetast door houtrot. In deze gevallen is soms dakrenovatie vereist om opnieuw een mooi en stabiel dak te hebben. Vaak is dakrenovatie een goedkopere optie dan het plaatsen van een nieuw dak. Daarnaast zijn de werkzaamheden van een renovatie sneller uitgevoerd dan bij plaatsing van een compleet nieuw dak.

Waarom dakrenovatie in Etten-Leur door Geraeds & Zoon?

Met een veilige, snelle en schone werkwijze zorgt Geraeds & Zoon voor goed resultaat van uw dakrenovatie in Etten-Leur. Met onze klantvriendelijkheid en goede service doen wij er alles aan om te zorgen dat u tevreden bent. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor uw dakrenovatie en komen we tot de beste oplossing. Wij proberen de ongemakken tijdens de renovatie zoveel mogelijk te beperken, zodat u rustig verder kan met de dagelijkse gang van zaken.

Houtherstel

Is uw dak aangetast door houtrot? Laat dit dan professioneel herstellen vóór uw dak instabiel wordt. Geraeds & Zoon staat in het geval van dakproblemen voor u paraat. Heeft u houtrot, dan herstellen onze experts dit voor u. Het dak wordt onderzocht op eventuele problemen en vervolgens bespreken wij samen met u de beste aanpak. Na het houtherstel is uw dak opnieuw bestand tegen de weersomstandigheden en heeft u weer een veilig dak.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakpannen leggen
Dak isoleren dakdekker zevenbergen
Dakpannen

Pannendak lekkage

Daklekkages zijn in sommige gevallen zo ernstig dat dakrenovatie vereist is om te zorgen voor een stabiel dak. Als u vroeg handelt in het geval van een lekkage kan u grote schade voorkomen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om te letten op de eerste tekenen van een lekkage. Denk hierbij aan gele vlekken op het plafond en een ruimte die ineens klam en vochtig aanvoelt. Deze tekenen zijn vaak al op te merken voordat het water naar beneden komt. Vermoed u een lekkage? Neem dan direct contact op met de specialisten van Geraeds & Zoon. Om grote dakproblemen te voorkomen kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud. Met goed dakonderhoud krijgen schimmels en lekkages geen kans, doordat het vocht niet binnen kan dringen.

Kosten dakrenovatie in Etten-Leur

De beste prijs voor dakrenovatie in Etten-Leur krijgt u bij Geraeds & Zoon. Doordat wij een familiebedrijf zijn die alles in eigen beheer heeft, kunnen wij de beste prijzen bieden. De totale kosten van dakrenovatie in Etten-Leur varieert per renovatie. De prijs is namelijk afhankelijk van de ernst van het probleem en de hoeveelheid herstel dat vereist is. Wilt u weten wat uw dakrenovatie bij Geraeds & Zoon kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Dakrenovatie Etten-Leur

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of