Geraeds & zoon

Dakrenovatie Zevenbergen 

Anno 1953

Dakrenovatie Zevenbergen

Laat uw dakrenovatie in Zevenbergen over aan de specialisten van Geraeds & Zoon. Soms is dakrenovatie vereist om een mooi en stabiel dak te behouden. Een dak heeft veel verschillende weersomstandigheden te verduren. Hierdoor kan het voorkomen dat uw dakbedekking aan vervanging toe is of het dak zelfs is aangetast door houtrot. Dakrenovatie is vaak goedkoper dan een nieuw dak plaatsen, daarnaast zijn de werkzaamheden sneller uitgevoerd. Wilt u meer informatie op het gebied van dakrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Dakrenovatie door Geraeds & Zoon

Wilt u verzekerd zijn van goed resultaat en een werkwijze die veilig, snel en schoon is? Kies dan voor dakrenovatie in Zevenbergen uitgevoerd door Geraeds & Zoon. Na onze renovatie heeft u weer een veilig dak dat er weer een flink aantal jaar tegenaan kan. Tijdens ons werk hechten wij veel waarde aan klantvriendelijkheid. Wij bekijken alle mogelijkheden en samen met u komen we tot de beste oplossing voor uw dak. Zodra wij aan het werk gaan met de renovatie proberen wij, waar dat mogelijk is, ongemakken te vermijden. En het belangrijkste, wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakisolatie
Dakkapel plaatsen Breda | Dakkapel Breda
Dakpannen

Onderhoud

Door uw dak goed te onderhouden is dakrenovatie in Zevenbergen soms te voorkomen. Een goed onderhouden dak zorgt namelijk dat vocht niet kan binnendringen. Dit voorkomt schimmels, lekkages en houtrot. Geraeds & Zoon kan naast dakrenovatie ook het dakonderhoud voor u uitvoeren. Zo bent u de nadelige gevolgen van dakproblemen voor en heeft u weer een mooi en veilig dak. Tijdens het onderhoud kijken onze experts naar eventuele problemen en mochten er problemen zijn dan worden deze in overleg met u gerepareerd. Wij voeren alle dakwerken snel en vakkundig uit. Heeft u kapotte dakpannen, vermoed u een lekkage of denkt u aan andere dakproblemen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten kijken uw dak zorgvuldig voor u na.

Wat kost dakrenovatie in Zevenbergen?

Wij bieden onze klanten graag de beste prijs. Hoe wij dit doen? Als familiebedrijf heeft Geraeds & Zoon alles in eigen beheer. Dit biedt ons de mogelijkheid altijd de beste prijs te bieden voor dakrenovatie in Zevenbergen. Het totale kostenplaatje van dakrenovatie in Zevenbergen is afhankelijk van diverse factoren. Zo kijken wij naar de grootte van het vereiste herstel en naar het materiaal dat gebruikt moet worden. Bent u benieuwd naar de kosten van uw dakrenovatie? Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Dakrenovatie in Zevenbergen?

Wij helpen u graag

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of