Geraeds & zoon

Dakreparatie Breda

Meer dan 65 jaar ervaring in dakreparatie

Dakreparatie Breda

Met 65 jaar ervaring is Geraeds en Zoon expert op gebied van dakrenovatie en dakreparatie in Breda. Heeft u lekkage? Zijn uw dakpannen verschoven of heeft u schade aan dakpannen? Heeft u andere schade aan uw dak? Geraeds en Zoon repareert de opgelopen schade aan uw dak. Wij hebben alles in eigen beheer, waardoor wij adequaat kunnen schakelen met u. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wanneer dakreparatie Breda?

Logischerwijs is dakreparatie in Breda nodig indien uw dak schade heeft. Maar hoe ontstaat deze schade? En wat zijn de eventuele gevolgen van dakschade? Wij hebben voor u een aantal oorzaken van schade en de gevolgen van schade op een rijtje gezet.

Oorzaken van dakschade

Tegenwoordig wordt het weer steeds extremer. Meer stormen en hevigere buien hebben steeds meer dakschade tot gevolg. Hardere wind tijdens storm resulteert in omvallende bomen en weggewaaide dakpannen. Heftigere hagel- en onweersbuien zorgen voor schade aan uw dakpannen. Daarnaast is achterstallig onderhoud van uw dak vaak de oorzaak van dakschade. Door uw dak niet tijdig te onderhouden ontstaan schade en lekkages.

Gevolgen van dakschade

De gevolgen van dakschade lijken klein, maar zijn wel heel vervelend. Wij hebben de meest voorkomende gevolgen voor u op een rijtje gezet:

  • Door schade aan het dak kunnen lekkages ontstaan. Hierdoor komt er water en vocht in het huis.
  • Indien vocht zijn weg naar binnen heeft gevonden, hebben schimmels vrij spel. Onder het dak en in uw huis ontwikkelen zich schimmels door het vocht. De luchtkwaliteit binnen verslechtert en u kunt er (erg) ziek van worden. Daarnaast zijn schimmels gewoon heel smerig.
  • Naast schimmel gedijt houtrot ook goed bij vocht. Draagbalken worden aangetast en houtconstructies in uw huis worden instabiel. Het gevolg hiervan is een onveilig huis.

Onderhoud voor en na dakreparatie Breda

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom hebben wij een drietal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u de levensduur van uw dak kunt verlengen. Met de volgende tips is dakreparatie in Breda minder snel nodig:

  • Houd hangende takken van bomen boven uw dak goed bij. Vallende bladeren en takken blokkeren waterafvoeren. Door ophopende takken en bladeren is de waterafvoer minder en wordt het dak vochtig.
  • Reinig uw dak met enige regelmaat. Dit voorkomt mos- en algengroei op uw dak. Mos en algen tasten uw dak aan en kunnen met vocht het dak flink beschadigen.
  • Controleer uw dak ten minste twee keer per jaar. Wij adviseren u om dit net voor en na de herfst te doen. Een derde keer na het voorjaar kan zeker geen kwaad. Ophopend blad of bloesem kunt u tijdig verwijderen. Zo kan water gemakkelijk weglopen en mos en algen krijgen geen kans om te groeien.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakreparatie Breda
Dakreparatie Breda 5
Dakreparatie Breda

Andere dakwerkzaamheden

Dakreparatie in Breda is niet het enige wat Geraeds en Zoon voor u kan doen. Wij verrichten ook dakrenovatie uit aan uw dak. Verpaupering van uw dak verhelpen wij graag. Ook houden wij uw schoorsteen bij. Zo blijft het rookkanaal vrij van verstopping en is de schoorsteen zelf altijd stevig. Bovendien brengen wij dakisolatie aan. Zo zit u thuis nooit in de kou. Tevens hebben wij gespecialiseerde dakdekkers in Breda. Geraeds en Zoon helpt u bij allerhande dakwerkzaamheden. Dankzij Geraeds en Zoon blijft uw dak altijd in goede conditie.

Dakreparatie buiten Breda

U kunt niet alleen binnen Breda bij ons terecht voor dakreparatie en dakrenovatie. U kunt Geraeds en Zoon in de gehele regio inschakelen voor dakreparatie en dakrenovatie. Bent u woonachtig in Roosendaal? Dan komen onze dakdekkers direct uw kant op om dakwerkzaamheden te verrichten. Ook in Prinsenbeek en Zevenbergen bent u bij Geraeds en Zoon aan het juiste adres voor dakreparatie.

Waarom Geraeds en Zoon?

Met Geraeds en Zoon bent u verzekerd van de beste afwerking van uw dakwerkzaamheden. Door persoonlijk contact met u en onze flexibele mogelijkheden kunnen wij aan elke klus een mouw passen. Dakreparatie in Breda dient adequaat en zorgvuldig uitgevoerd te worden. Geraeds en Zoon helpt u hier graag bij. Met meer dan 65 jaar ervaring bent u verzekerd van vakmensen voor uw klussen.

Contact

Heeft u verdere vragen over dakreparatie in Breda of heeft u andere werkzaamheden aan uw dak? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bent u benieuwd wat dakreparatie in Breda voor u kost? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan bij Geraeds en Zoon. Wij helpen u graag met uw dakprobleem.

Dakreparatie in Breda nodig?

Wij helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of