Geraeds & zoon

Dakreparatie Prinsenbeek

Al sinds 1953

Dakreparatie Prinsenbeek

Laat dakreparatie in Prinsenbeek veilig en betrouwbaar uitvoeren door Geraeds & Zoon. Wij zijn een echt familiebedrijf dat alles in eigen beheer heeft. Is uw dakbedekking voor een deel stukgegaan en wilt u dakrenovatie nog even uitstellen? Dan is het repareren van uw dakbedekking de voordeligste en snelste uitkomst.

Wanneer dakreparatie Prinsenbeek?

Een klein gebrek aan uw dak, zoals verschoven dakpannen of een kleine lekkage in uw dakbedekking, is vaak te repareren wanneer we er vroegtijdig bij zijn. Is uw dakbedekking echter verder beschadigd, dan is wellicht dakrenovatie voor u het meest geschikt. Tijdige dakreparatie Prinsenbeek voorkomt het binnendringen en doordringen van vocht, zodat schimmels, houtrot en lekkages langer wegblijven.

Geraeds & Zoon, uw betrouwbare partner

Laat uw dak repareren door Geraeds & Zoon. Wij garanderen u namelijk een snelle en effectieve reparatie door onze accurate manier van werken. Na de uitvoer van dakreparatie is uw huis in Prinsenbeek weer bestemd tegen het Nederlandse weer. Bij Geraeds & Zoon staat klantvriendelijkheid voorop. We zullen altijd in overleg met u kijken naar de mogelijkheden van het repareren van uw dak. Wij komen graag met u tot de beste, maar ook de snelste oplossing.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Houtherstel-dakgoot-3
Houtherstel daklekkage
Dakisolatie

Meer dan alleen dakreparatie in Prinsenbeek

U kunt niet alleen voor dakreparatie in Prinsenbeek terecht bij Geraeds en Zoon. Wij voeren nog veel meer werkzaamheden uit, waaronder schoorsteenonderhoud. Met schoorsteenonderhoud weet u zeker, dat het rookkanaal van uw schoorsteen nooit verstopt zal zijn. Tevens wordt de buitenkant van de schoorsteen grondig gecontroleerd op stevigheid. Ook plaatsen wij dakisolatie bij u thuis. Zo zit u er tijdens de koude dagen van het jaar toch warmpjes bij. Een nieuwe dakgoot plaatsen is voor onze dakdekkers ook geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor, dat de afwatering van uw dak goed wordt geïnstalleerd. Bovendien voeren wij dakrenovatie in Prinsenbeek uit. Wij verhelpen de verpaupering van uw dak graag. Heeft u schade aan uw dak of heeft u vragen over dakwerkzaamheden? Onze specialisten staan voor u klaar en staan u graag te woord. Met meer dan 65 jaar ervaring is Geraeds en Zoon uw specialist in dakreparatie en dakwerkzaamheden in Prinsenbeek en omstreken.

 

Onderhoud van uw dak

Wilt u dakreparatie Prinsenbeek zo lang mogelijk uitstellen? Dan is uw dak onderhouden van groots belang. Met de juiste onderhoudsmethoden wordt ervoor gezorgd dat één van de meest kwetsbare onderdelen van uw woning zo lang mogelijk meegaat. Het onderhouden van uw dak zorgt er onder andere voor dat schimmels, houtrot en lekkages wegblijven.

Kosten dakreparatie Prinsenbeek

Geraeds & Zoon is al meer dan 65 jaar actief als dakdekkersbedrijf voor dakreparatie in Prinsenbeek. Wij hebben alles in ons eigen beheer, wat ervoor zorgt dat u altijd de beste prijs krijgt aangeboden. Dakreparatie Prinsenbeek hoeft voor u dus niet duur te zijn. Uiteindelijk hangen de kosten af van diverse situaties. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het te herstellen oppervlak van uw dak en het materiaal. Bent u benieuwd naar de kosten voor dakreparatie in Prinsenbeek? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Dakreparatie Prinsenbeek?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of