Geraeds & zoon

Dakreparatie Zevenbergen

Meer dan 65 jaar ervaring in dakreparatie

Dakreparatie Zevenbergen

Tegenwoordig kan het goed stormen in Nederland en dit kan gevolgen hebben voor uw huis. Heeft u schade aan uw dakpannen of zijn deze verschoven? Geraeds & Zoon staat voor u klaar in Zevenbergen met 65 jaar ervaring omtrent dakreparatie en dakrenovatie. Wij kunnen op een efficiënte manier schakelen, doordat wij alles in eigen beheer hebben. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen over omtrent dakreparatie of dakrenovatie in Zevenbergen.

Waarom dakreparatie in Zevenbergen?

Uw dak kan door verschillende omstandigheden schade oplopen. Het is belangrijk om uw dak goed te blijven onderhouden. Doet u dit niet (regelmatig), dan kan dat de oorzaak zijn dat uw dak schade oploopt. Daarom adviseren wij om uw dak professioneel te laten nakijken.

Oorzaken van dakschade

De weersomstandigheden zijn een belangrijke factor voor dakpannen. Hoe vaker stormen of zware buien voorkomen, des te meer dakschade als gevolg kan ontstaan. De dakpannen zijn de meest kwetsbare onderdelen van uw huis, omdat deze constant blootgesteld worden aan de weersomstandigheden. Bovendien is onderhoud van belang, want anders worden de dakpannen nog kwetsbaarder voor omgevingsfactoren.

Gevolgen van dakschade

Dakschade kent zo zijn gevolgen. Wij hebben de gevolgen die zich kunnen voordoen bij dakschade voor u op een rijtje gezet:

  • Door schade aan het dak kunnen lekkages ontstaan. Hierdoor komt er water en vocht in het huis.
  • Indien vocht zijn weg naar binnen heeft gevonden, hebben schimmels vrij spel. Onder het dak en in uw huis ontwikkelen zich schimmels door het vocht. De luchtkwaliteit binnen verslechtert en u kunt er (erg) ziek van worden.
  • Naast schimmel gedijt houtrot ook goed bij vocht. Draagbalken worden aangetast en houtconstructies in uw huis worden instabiel. Het gevolg hiervan is een onveilig huis.

 

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakrenovatie Zevenbergen
Dakreparatie Etten-Leur
Dakreparatie

Meer dan dakreparatie in Zevenbergen

Dakschade is te voorkomen door goed onderhoud en Geraeds & Zoon helpt u hier graag bij! Wij bieden onderhoud en reparatie aan uw dak, zodat het veilig en mooi blijft. In sommige gevallen is uw dak aan vervanging toe. Daarom biedt Geraeds & Zoon u, naast onderhoud en dakreparatie in Zevenbergen, ook het vervangen van uw dakpannen aan op een professionele en snelle manier.

Expert in dakreparatie in Zevenbergen

Klantvriendelijkheid is bij ons een belangrijke drijfveer. Mocht u vragen hebben over dakreparatie in Zevenbergen? Of wilt u weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Op basis van een goed overleg behalen we samen met u het uiterste resultaat.

Dakreparatie in Zevenbergen nodig?

Wij helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of