Geraeds & zoon

Dakwerken

Anno 1953

Dakwerken door een dakdekkersbedrijf

Dakwerken professioneel laten verrichten? Op een lekkage aan het dak zit niemand te wachten, maar soms is vlotte en professionele hulp voor een gedegen dakrenovatie toch nodig. Geen probleem. Geraeds & Zn. is een betrouwbaar Dakdekkersbedrijf en staan voor u klaar. Een dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Het beschermt tegen storm, regen en wind en moet tegelijkertijd goed geïsoleerd zijn zodat het de warmte in de winter kan vasthouden. Daarom is het belangrijk om een dak goed te onderhouden, professioneel te laten leggen of direct actie te ondernemen als er problemen komen.

Dakwerken doet Geraeds & Zn. al vanaf 1953

Bij Geraeds & Zn. staat de klanttevredenheid altijd voorop en wij proberen in nauw overleg met u tot de beste oplossingen te komen. Vaak zien mensen nogal op tegen de overlast bij het leggen van een nieuw dak of bij een dakrenovatie. Wij werken snel, veilig en schoon en proberen het ongemak voor u zo veel mogelijk te beperken. Hierbij staat het persoonlijke contact met u als klant voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakdekker Oosterhout nieuw dak
Dakreparatie
Dakwerken Breda

Verschillende soorten dakwerken

Waarom Geraeds & Zn. ?

  • Wij leveren altijd een totaalpakket. (Dus geen aparte rekening voor het plaatsen van steigers of afvoer van het afval)
  • Gedegen garantie
  • Wij zijn aangesloten bij diverse vakverenigingen waaronder Hoofdbedrijfschap AMBACHTEN. Hierdoor bent u verzekerd van professioneel vakwerk van de hoogste kwaliteit
  • Voordat wij een offerte maken kunt u rekenen op een gratis dakinspectie. U weet dus precies waar de eventuele knelpunten zich bevinden. Wij geven u vrijblijvend advies.
  • Duidelijke offerte – Geen extra of onverwachte kosten.
  • Ons team bestaat uit professionele ,gedegen en ervaren dakdekkers die vlot en schoon werken .

Dakwerken laten verrichten door een professional?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of