Geraeds & zoon

Dakwerken

Anno 1953

Dakwerken door een dakdekkersbedrijf

Een dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Het beschermt tegen storm, regen en wind en moet tegelijkertijd goed geïsoleerd zijn zodat het de warmte in de winter kan vasthouden. Daarom is het belangrijk om een dak goed te onderhouden, professioneel te laten leggen of direct actie te ondernemen als er problemen komen. Niemand zit te wachten op een lekkage. Wij raden daarom aan dakwerken professioneel te laten verrichten.

DAKWERKEN DOET GERAEDS & ZOON AL VANAF 1953

Bij Geraeds & Zoon staat de klanttevredenheid altijd voorop en wij proberen in nauw overleg met u tot de beste oplossingen te komen. Vaak zien mensen nogal op tegen de overlast bij het leggen van een nieuw dak of bij een dakrenovatie. Wij werken snel, veilig en schoon en proberen het ongemak voor u zo veel mogelijk te beperken. Hierbij staat het persoonlijke contact met u als klant voorop. Wij zijn pas tevreden met dakwerken als u dat ook bent.

ONDERHOUD & REPARATIE

Om te zorgen voor een mooi en veilig dak, is goed onderhoud en reparatie van uw dakwerken van belang. Heeft u een lekkage? Bij Geraeds en Zoon helpen wij bij onderhoud en reparatie. Wij helpen u dan snel en vakkundig, ook bij vervanging van de dakbedekking. Ons advies: laat uw dak goed en professioneel nakijken. Een lekkage is namelijk niet altijd direct te zien, maar kan wel uw dakwerken aantasten en voor grote schade zorgen. Is uw dak al jaren oud? Dan kan het zijn dat deze toe is aan vervanging. Zijn één of meerdere pannen kapot? Dan zijn de overige dakpannen waarschijnlijk ook fragiel en kunt u het best contact met ons opnemen. Breken er stukjes af? Bel ons dan! Zijn de dakpannen zo vies dat u het vuil er niet meer af krijgt? Vervangen! Wacht nooit te lang met het aanschaffen van nieuwe of gebruikte dakpannen. Een dakreparatie is ook een goede gelegenheid om uw dak beter te isoleren. Bijna 30% van de warmte in een huis gaat verloren via het dak. Een goede dakisolatie verlaagt dan ook uw energierekening en verdient zich terug. Met de hoge energieprijzen tegenwoordig komt dit zeker goed van pas. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij staan graag voor u klaar!

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakwerken Door Deskundig Bedrijf
Dakwerken Door Ervaren En Deskundig Bedrijf
Dakwerken Van Geraerds & Zoon

Verschillende soorten dakwerken

Waarom Geraeds & Zn. ?

  • Wij leveren altijd een totaalpakket. (Dus geen aparte rekening voor het plaatsen van steigers of afvoer van het afval)
  • Gedegen garantie
  • Wij zijn aangesloten bij diverse vakverenigingen waaronder Hoofdbedrijfschap AMBACHTEN. Hierdoor bent u verzekerd van professioneel vakwerk van de hoogste kwaliteit
  • Voordat wij een offerte maken kunt u rekenen op een gratis dakinspectie. U weet dus precies waar de eventuele knelpunten zich bevinden. Wij geven u vrijblijvend advies.
  • Duidelijke offerte – Geen extra of onverwachte kosten.
  • Ons team bestaat uit professionele ,gedegen en ervaren dakdekkers die vlot en schoon werken .

Dakwerken laten verrichten door een professional?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of