Geraeds & zoon

Houtherstel & dakgoot plaatsen

Anno 1953

Het belang van goed onderhoud

Op problemen met het dak zit niemand te wachten, maar soms is vlotte en professionele hulp voor een gedegen dakrenovatie toch nodig. Geraeds inspecteert uw dak en spoort eventuele problemen snel en vakkundig op.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Houtherstel-dakgoot-1
Houtherstel-dakgoot-2
Houtherstel-dakgoot-3

Veel voorkomende problemen

Een dak wordt voortdurend blootgesteld aan de wisselende weersomstandigheden en moet daarom goed onderhouden worden. Storm, regen en vorst, maar ook felle zon en warmte hebben invloed op uw dak en kunnen op de lange duur problemen veroorzaken;
lekkage of vochtplekken, versleten voegen, problemen met de goot en ook het houtwerk.
Lekkende goten kunnen houtrot tot gevolg hebben, maar ook de spanlatten onder de pannen hebben niet het eeuwige leven en zullen van tijd tot tijd vervangen moeten worden. Wij kunnen de goten voor u aftimmeren, maar werken ook met kunststof.

Waarom Geraeds & Zn.?

  • Wij onderzoeken altijd eerst uw dak om de eventuele problemen op te sporen en bespreken met u de situatie voordat wij een offerte maken.
  • Gratis onderzoek
  • Duidelijke offerte
  • Wij werken snel en schoon. (De overlast wordt beperkt tot een absoluut minimum)

Is uw dak aan vernieuwing toe?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of