Geraeds & zoon

Houtherstel en dakgoot plaatsen

Anno 1953

Houtherstel en dakgoot plaatsen

Het belang van goed onderhoud

Niemand zit te wachten op problemen aan het dak. Een kleine beschadiging, kapotte dakpannen of slechte dakgoten, het kan allemaal leiden tot veel meer schade in het dak en de constructie. Houtherstel of het plaatsen van een dakgoot is hiervoor vaak de oplossing.

Vocht in het dak, schimmels onder het dak en houtrot in de constructie leiden tot een instabiel dak. Dakrenovatie kan dan een oplossing zijn. Houtherstel is hiervan een onderdeel. Wij halen het houtrot weg, verstevigen de constructie en laten het dak als nieuw achter.

Veel blad in de dakgoot, algen in en op de dakgoot of überhaupt het ontbreken van een dakgoot, het werkt allemaal averechts voor de kwaliteit van het dak. Het water kan niet goed weglopen, waardoor mos en algen de vrije loop krijgen en het dak aangetast kan worden door vocht. Het plaatsen, schoonmaken of renoveren van uw dakgoot is in deze gevallen noodzakelijk. Bij Geraeds en zoon voeren wij houtherstel en dakgoot plaatsen uit, zodat uw dak weer in topconditie is.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakgoot Plaatsen door Geraerds & Zoon
Dakgoot Plaatsen Door Specialisten Van Geraerds & Zoon
Dakgoot Plaatsen Van Geraerds & Zoon

Veel voorkomende problemen

Een dak wordt voortdurend blootgesteld aan de wisselende weersomstandigheden en moet daarom goed onderhouden worden. Storm, regen en vorst, maar ook felle zon en warmte hebben invloed op uw dak en kunnen op de lange duur problemen veroorzaken;
lekkage of vochtplekken, versleten voegen, problemen met de goot en ook het houtwerk.
Lekkende goten kunnen houtrot tot gevolg hebben, maar ook de spanlatten onder de pannen hebben niet het eeuwige leven en zullen van tijd tot tijd vervangen moeten worden. Wij kunnen de goten voor u aftimmeren, maar werken ook met kunststof.

Waarom Geraeds & Zn.?

  • Wij onderzoeken altijd eerst uw dak om de eventuele problemen op te sporen en bespreken met u de situatie voordat wij een offerte maken.
  • Gratis onderzoek
  • Duidelijke offerte
  • Wij werken snel en schoon. (De overlast wordt beperkt tot een absoluut minimum)

Is uw dak aan vernieuwing toe?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of