Geraeds & zoon

Over Ons

Het leveren van kwaliteit is de enige manier van zaken doen.

Over Geraeds & zoon

Wij zijn een dakdekkersbedrijf uit Prinsenbeek in Noord-Brabant. Bij Geraeds & Zn. staat de klanttevredenheid altijd voorop en wij proberen in nauw overleg met u tot de beste oplossingen te komen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van dakwerken en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Stuur ons een appje

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakdekkersbedrijf Zevenbergen steigerbouw
Dakisolatie Zevenbergen
Dakreparatie

Een dakdekkersbedrijf met ervaring

Dakdekkersbedrijf Geraeds & Zn. zit al vanaf 1953 in het vak en heeft door haar goede aanpak een grote en tevreden klantenkring opgebouwd. Bij ons is de klant nog altijd koning en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Door onze ervaring met het beroep zijn er voor ons dan ook geen geheimen meer.

De dakdekker die gaat voor kwaliteit

Wij zijn lid van verschillende vakorganisaties die toezicht houden op de kwaliteit die wij als bedrijf moeten leveren.  U bent dus in alle gevallen verzekerd van het best mogelijke werk. Wij zorgen dat de overlast tot een minimum wordt beperkt door snel, schoon en vakkundig te werken.

Op zoek naar een dakdekker?

Wij helpen u graag

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of