Geraeds & zoon

Pannendak lekkage

Anno 1953

LAST VAN PANNENDAK LEKKAGE?

Heeft u een pannendak lekkage? Dat is wel het laatste waar u op zit te wachten, maar wij kunnen u snel en vakkundig te hulp komen. Het dak is een van de meest kwetsbare delen van uw huis en wordt voortdurend blootgesteld aan alle mogelijke weersomstandigheden en daarom is het van belang om uw dak goed te onderhouden en er in het geval van een daklekkage zo snel mogelijk werk van te maken. Dat kan enorm schelen in de kosten.

PANNENDAK LEKKAGE OPSPOREN

Wees alert op de eerste tekenen van een lekkage. Vaak is een lekkage al te herkennen, voordat er water naar beneden komt. Let onder andere op gele vlekken op het plafond en een ruimte die ineens klam en vochtig is. Vermoedt u een lekkage? Neem dan contact met ons op. Door snel te handelen voorkomt u dat het aangetaste gebied groter wordt. Bij Geraeds & Zoon helpen wij bij onderhoud en reparatie, dus ook bij een pannendak lekkage. Dit doen wij snel en vakkundig.

ONDERHOUD OM DAKLEKKAGE TE VOORKOMEN

Een pannendak lekkage is in veel gevallen te voorkomen door goed onderhoud. Door het juiste onderhoud voorkomt u dat vocht kan binnendringen met schimmel en lekkages als gevolg. Daarnaast zorgen onderhoud en reparatie voor een mooi en veilig dak. Net als reparatie bij een lekkage werken wij ook bij alle andere dakwerken, zoals het vervangen van dakbedekking snel en vakkundig. Heeft u een oud dak? Laat deze dan eens nakijken door één van onze specialisten. Het kan zijn dat deze toe is aan vervangen. In het geval van kapotte dakpannen is het belangrijk om snel te schakelen. Wij vervangen de fragiele dakpannen om nadelige gevolgen te voorkomen en u weer te voorzien van een veilig dak.

DAKWERKEN DOOR GERAEDS & ZOON

Een belangrijke pijler bij Geraeds & Zoon is klantvriendelijkheid. Aan de hand van goed overleg komen wij samen met u tot de beste oplossingen. Met onze werkwijze proberen wij zo veel mogelijk ongemakken te vermijden. Wij snappen namelijk dat het soms best opzien is tegen de overlast van een nieuw dak of dakrenovatie. Daarom werken wij snel, veilig en schoon. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Heeft u vragen over uw lekkage of andere dakwerken? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Daklekkage Laten Verhelpen Door Geraerds Zoon
DakLekkage Laten Verhelpen En Meer
DakLekkage Wordt Aangepakt

De eerste tekenen van daklekkage

Een daklekkage is niet altijd direct zichtbaar, maar er zijn altijd aanwijzingen. Zo heeft u misschien opeens last van gelige vlekken op het plafond, vlekken die er eerst niet zaten. Misschien voelt een ruimte klam en vochtig aan. Waarschijnlijk heeft u dan een lekkage en is het van belang dat u snel in actie komt.

Hoe langer u het probleem laat zitten, des te groter het wordt door het met vocht aangetaste gebied op uw dak. Vaak betreft het maar een kleine reparatie die wij snel voor u kunnen oplossen. In sommige gevallen is het probleem groter, maar in alle gevallen kunnen wij uw probleem vlot en op een vakkundige manier verhelpen.

Waarom Geraeds & Zn.?

  • Wij proberen zo snel mogelijk te komen en onderzoeken het probleem.
  • Vrijblijvende inventarisatie en offerte.
  • Uiterst ervaren en deskundig.
  • Aangesloten bij diverse vakorganisaties. Kwaliteit gewaarborgd.
  • Goede garantie op werk en materiaal.
  • Steigerbouw aanwezig.

Last van een lekkage?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of