Geraeds & zoon

Pannendak lekkage Etten-Leur

Anno 1953

Pannendak lekkage Etten-Leur

Heeft u een pannendak lekkage in Etten-Leur? Dit is een erg vervelende situatie, maar gelukkig kan Gereads & Zoon u snel te hulp schieten. Een dak wordt continue blootgesteld aan alle weersomstandigheden, daarom is het van groot belang om uw dak goed te onderhouden. In het geval van een pannendak lekkage in Etten-Leur is het zaak om zo snel mogelijk te werken, dit kan u veel in de kosten schelen.

Geraeds & Zoon schiet te hulp bij een pannendak lekkage Etten-Leur

Het is belangrijk om alert te zijn op de eerste tekenen van een lekkage. Denk hierbij aan gele vlekken op het plafond en een ruimte die ineens klam en vochtig is. Vermoedt u een pannendak lekkage? Handel dan snel en schakel de hulp in van Geraeds & Zoon. Zo voorkomt u dat het aangetaste gebied vergroot. Wij helpen u bij onderhoud en reparatie, neem gerust contact met ons op.

Onderhoud pannendak

Voorkom een pannendak lekkage door uw dak goed te onderhouden. Goed onderhoud voorkomt in veel gevallen pannendak lekkage. Het juiste onderhoud zorgt ervoor dat vocht niet kan binnendringen, waardoor schimmel en lekkages geen kans krijgen. Reparaties en eventuele vervanging van de dakbedekking voeren wij altijd snel en vakkundig uit. Heeft u een oud dak? Dan kunnen onze specialisten deze voor u nakijken. Het kan zijn dat er kapotte dakpannen zijn of het dak toe is aan vervanging. Door het dak na te laten kijken zorgen wij dat u voorzien blijft van een veilig dak.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakpannen leggen
Dakwerken daklekkage Breda
Dakdekker Oosterhout nieuw dak

Dakwerken door Geraeds & Zoon

Bij Geraeds & Zoon staat klantvriendelijkheid centraal. Door middel van goed overleg komen wij samen met u tot de beste oplossingen. Bij Geraeds & Zoon begrijpen wij heel goed dat het soms opzien is tegen de overlast die het plaatsen van een nieuw dak of dakrenovatie met zich mee brengen. Wij proberen ten alle tijden zoveel mogelijk ongemakken te vermijden met onze snelle, veilige en schone werkwijze. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Heeft u vragen over uw lekkage of andere dakwerken? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar.

 

Reparatiekosten pannendak lekkage Etten-Leur

De kosten voor het repareren van een pannen dak lekkage Etten-Leur variëren. Deze kosten zijn namelijk sterk afhankelijk van de grootte van de schade. Daarom komen onze specialisten persoonlijk bij u langs om de situatie te beoordelen. Aan de hand van deze beoordeling kunnen wij u een passende prijsindicatie geven. Heeft u pannendak lekkage in Etten-Leur? Neem dan direct contact op om grotere schade te voorkomen.

Last van een lekkage?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of