Geraeds & zoon

Pannendak lekkage

Anno 1953

Last van pannendak lekkage

Een lekkage aan uw pannendak? Dat is wel het laatste waar u op zit te wachten, maar wij kunnen u snel en vakkundig te hulp komen. Het dak is een van de meest kwetsbare delen van uw huis en wordt voortdurend blootgesteld aan alle mogelijke weersomstandigheden en daarom is het van belang om uw dak goed te onderhouden en er in het geval van een daklekkage zo snel mogelijk werk van te maken.  Dat kan enorm schelen in de kosten.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Schoorsteen plaatsen Breda
Dak aanleggen Breda
Dakwerken Breda

De eerste tekenen

Een daklekkage is niet altijd direct zichtbaar, maar er zijn altijd aanwijzingen. Zo heeft u misschien opeens last van gelige vlekken op het plafond, vlekken die er eerst niet zaten. Misschien voelt een ruimte klam en vochtig aan. Waarschijnlijk heeft u dan een lekkage en is het van belang dat u snel in actie komt.

Hoe langer u het probleem laat zitten, des te groter het wordt door het met vocht aangetaste gebied op uw dak. Vaak betreft het maar een kleine reparatie die wij snel voor u kunnen oplossen. In sommige gevallen is het probleem groter, maar in alle gevallen kunnen wij uw probleem vlot en op een vakkundige manier verhelpen.

Waarom Geraeds & Zn.?

  • Wij proberen zo snel mogelijk te komen en onderzoeken het probleem.
  • Vrijblijvende inventarisatie en offerte.
  • Uiterst ervaren en deskundig.
  • Aangesloten bij diverse vakorganisaties. Kwaliteit gewaarborgd.
  • Goede garantie op werk en materiaal.
  • Steigerbouw aanwezig.

Last van een lekkage?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of