Geraeds & zoon

Schoorstenen

Anno 1953

Schoorsteen en Rookgaskanaal inspecteren

Voor uw dak en uw eigen gezondheid

Omdat de schoorsteen vaak het hoogste, uitstekende punt op uw huis is zal het duidelijk zijn dat de schoorsteen het meest te lijden heeft van de verschillende weersomstandigheden. Bakstenen die stuk vriezen, verouderde of slecht gelegde loodaansluitingen of inwatering kunnen lekkages tot gevolg hebben. Water en vocht  komen dan via uw schoorsteen (of het rookgaskanaal) uw huis binnen en veroorzaken kringen op het plafond of zelfs hele plassen water op uw zolder. Daarom is uw schoorsteen inspecteren noodzakelijk.

Ook een grondige inspectie van een rookgaskanaal is belangrijk omdat een slecht werkend rookgaskanaal (Lees: geen goede afvoer van rookgassen) directe gevolgen voor uw gezondheid kan hebben.

Door op termijn uw schoorsteen en rookgaskanaal te (laten) controleren, weet u zeker dat alles in orde is. Eventuele stormen kunnen geen schade aanrichten en het rookgaskanaal werkt naar behoren. Op deze manier loopt u geen gezondheidsrisico en is uw dak altijd in goede conditie.

Mocht uw schoorsteen of rookgaskanaal wel schade hebben? Dan kunnen wij na de inspectie deze problemen voor u verhelpen. Wij kunnen u voorzien van gedegen advies om uw schoorsteen of rookgaskanaal te onderhouden en eventuele schade kunnen wij ter plekke voor u repareren. Laat uw schoorsteen en rookgaskanaal af en toe inspecteren om problemen voor te zijn, of om de problemen te verhelpen door Geraeds en Zoon.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Schoorsteen Inspecteren Door Geraerds Zoon
Schoorsteen Inspecteren In Een Dakkapel
Schoorsteen Inspecteren

Hoe werken wij?

Wij komen graag bij u langs om uw dak of schoorsteen te inspecteren. Wij bespreken met u de verschillende mogelijkheden en aan de hand hiervan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

 • Heldere offerte zonder verassingen achteraf
 • Ervaren en deskundig
 • Goede garantie
 • Scherp geprijsd
 • Advies op maat

Waarom Geraeds & Zn.?

 • Vrijblijvende inventarisatie en offerte.
 • Gedegen garantie
 • Wij zijn lid van verschillende vakorganisaties die toezicht houden op de kwaliteit die wij als bedrijf moeten leveren.  U bent dus in alle gevallen verzekerd van het best mogelijke werk.
 • Wij leveren altijd een totaalpakket. (Dus geen aparte rekening voor het plaatsen van steigers of afvoer van het afval)
 • Wij beperken de overlast tot het minimum
 • Veiligheid boven alles

Uw dak of schoorsteen laten inspecteren?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of