Geraeds & zoon

Schuine daken

Anno 1953

Schuine daken vernieuwen

Voor al uw dakreparaties of voor het leggen van een heel nieuw dak kunt u bij ons terecht. Een dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Het beschermt tegen storm, regen en wind en moet tegelijkertijd goed geïsoleerd zijn zodat het de warmte in de winter kan vasthouden.
Daarom is het belangrijk om schuine daken goed te onderhouden, professioneel te laten leggen of direct actie te ondernemen als er problemen komen.
Dakdekkersbedrijf Geraeds & Zn. zit al vanaf 1953 in het vak en heeft door haar goede aanpak een grote en tevreden klantenkring opgebouwd. Bij ons is de klant nog altijd koning en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

 

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Hellende & Schuine Daken Door Ervaren En Deskundig Bedrijf
Hellende & Schuine Daken Door Geraerds & Zoon
Hellende & Schuine Daken Inspecteren In Een Dakkapel

Hoe werken wij?

Bij Geraeds & Zn. staat de klanttevredenheid altijd voorop en wij proberen in nauw overleg met u tot de beste oplossingen te komen.
Vaak zien mensen nogal op tegen de overlast bij het leggen van een nieuw dak of bij een dakrenovatie. Daar zijn wij ons terdege van bewust en wij proberen de dakpannen dan ook tot een minimum te beperken door snel, schoon en vakkundig te werken.
Wij plaatsen de benodigde steigers om de veiligheid van onze werkers te garanderen en laten uw plaats na afloop goed opgeruimd achter.

Schuine daken duur?

Als het om het leggen van een nieuw dak gaat zijn veel mensen nogal huiverig, want dat zal toch wel het nodige kosten. Maar dat hoeft niet.
Omdat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij u verschillende opties bieden, waarbij u voor het professioneel laten leggen van een goed en stevig dak al voor € 2499 terecht kunt. Ook voor andere dakwerkzaamheden proberen wij u een scherp geprijsde offerte te bieden.

Waarom Geraeds & Zn. voor schuine dakem?

  • Wij zijn lid van verschillende vakorganisaties die toezicht houden op de kwaliteit die wij als bedrijf moeten leveren. U bent dus in alle gevallen verzekerd van het best mogelijke werk
  • Voordat wij een offerte maken kunt u rekenen op een gratis dakinspectie. U weet dus precies waar de eventuele knelpunten zich bevinden. Wij geven u vrijblijvend advies
  • Wij isoleren schuine en hellende daken effectief
  • Wij leveren altijd een totaalpakket. (Dus geen aparte rekening voor het plaatsen van steigers of afvoer van het afval)
  • Wij plaatsen dakramen, goten en andere dakwerken
  • Renovatie/reparatie aan uw schoorsteen
  • Gedegen garantie (Vraag ons naar de voorwaarden)

Is uw schuine dak aan vernieuwing toe?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of