Geraeds & zoon

Steigerbouw

Anno 1953

STEIGERBOUW DOOR GERAEDS EN ZOON. 

Wij doen er alles aan om de beste dakwerken te leveren en om dit te doen maken wij gebruik van steigerbouw. Het gebruik van steigers draagt bij aan de veiligheid en het professioneel leggen en repareren van uw dak. 

WAT IS STEIGERBOUW?

Bij Geraeds & Zoon gebruiken wij steigerbouw om het leggen van daken of het repareren van daken goed te laten verlopen. Wij plaatsen de steigers rondom uw woning en werken vanaf hier aan uw dak. Gelukkig beschikken wij bij Geraeds & Zoon over de nodige ervaring en beperken we de overlast voor u tot een absoluut minimum. Wij doen alles in eigen beheer, waardoor de steigers geen dag langer dan nodig is om uw huis heen staan. Vaak kunnen ze binnen een paar dagen alweer verdwijnen. Na onze werkzaamheden kan uw dak de stormen weer jarenlang trotseren.

DAKWERKEN

Klantvriendelijkheid staat centraal bij Geraeds & Zoon. Wij proberen altijd samen met u tot de beste oplossingen te komen en zoveel mogelijk ongemakken te vermijden. Wij begrijpen dat de overlast die bij het van het leggen van een dak of dakreparatie komt kijken een obstakel is. Bij ons bent u verzekerd van een snelle, veilige en schone werkwijze. Als u tevreden bent, dan zijn wij tevreden. Heeft u vragen over onze steigerbouw, dakwerken, dakisolatie of andere diensten? Vraag het onze deskundige medewerkers. Zo weet u precies wat mogelijk is voor uw woning.

WIJ STROPEN ONZE MOUWEN OP VOOR STEIGERBOUW EN MEER!

Goed onderhoud en reparatie zijn erg belangrijk voor het mooi en veilig houden van een dak. Vermoedt u dakproblemen, zoals een lekkage of kapotte dakpannen? Aarzel dan niet en laat uw dak nakijken door professionals. Zo is bijvoorbeeld een lekkage niet in alle gevallen direct te zien, maar het kan wel voor grote schade zorgen aan uw dakconstructie. Spot u één kapotte dakpan of breken stukjes af? Dan kan het zijn dat ook andere dakpannen fragiel zijn en toe zijn aan vervanging. Zijn de dakpannen zo vies dat het vuil niet meer te verwijderen is? Vervang deze dakpannen door nieuwe of gebruikte dakpannen. Daarnaast kan het moment van reparatie ook een mooi moment zijn voor betere isolatie. Ongeveer een derde van de warmte in een huis gaat verloren via het dak. Een goede dakisolatie komt uw energierekening dan ook ten goede. Wilt u meer weten over onze steigerbouw of onze dakwerken? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Steigerbouw Voor Betere Werkomgeving
Steigerbouw Door Specialisten
Steigerbouw Door Geraerds & Zoon

Goed om te weten voor steigerbouw

Bij het opbouwen van de steigers houden wij vanzelfsprekend rekening met uw kostbare eigendommen en proberen wij de steigers zo te plaatsen dat u geen zorg of overlast zult hebben. (Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw tuin, aanplant of kwetsbare delen aan uw huis) Al onze werkzaamheden worden in nauw overleg met u uitgevoerd. Voor ons is uw tevredenheid als klant van het grootste belang en is dit ook de beste manier om reclame te maken voor ons bedrijf.

Waarom Geraeds & Zn.?

  • Veiligheid boven alles
  • Ervaren en deskundig
  • Wij beperken de overlast tot het minimum
  • Nauw overleg met u als klant
  • Vaste offerte
  • Aangesloten bij diverse vakverenigingen, waardoor kwaliteit en veiligheid te allen tijde gegarandeerd zijn

Op zoek naar steigerbouwer?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of