Geraeds & zoon

Steigerbouw

Anno 1953

Steigerbouw bij Geraeds & Zn.

Uw huis in de steigers? Dat heeft u liever niet, want dat brengt een hoop ongemak met zich mee. Maar voor de veiligheid en voor het goed en professioneel leggen en repareren van uw dak is steigerbouw wel de beste manier.
Gelukkig beschikken wij bij Geraeds & Zn. over de nodige ervaring en beperken we de overlast voor u tot een absoluut minimum. Wij doen alles in eigen beheer waardoor de steigers geen dag langer om uw huis heen staan dan nodig is en vaak kunnen ze binnen een paar dagen alweer verdwijnen. Nadat wij bij u langs zijn geweest  kan uw dak de stormen weer jarenlang trotseren.

Geraeds & zoon

Laat uw dak spreken

Offerte aanvragen
Dakdekkersbedrijf Zevenbergen steigerbouw
Dak aanleggen Breda
Dakreparatie

Goed om te weten

Bij het opbouwen van de steigers houden wij vanzelfsprekend rekening met uw kostbare eigendommen en proberen wij de steigers zo te plaatsen dat u geen zorg of overlast zult hebben. (Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw tuin, aanplant of kwetsbare delen aan uw huis) Al onze werkzaamheden worden in nauw overleg met u uitgevoerd. Voor ons is uw tevredenheid als klant van het grootste belang en is dit ook de beste manier om reclame te maken voor ons bedrijf.

Waarom Geraeds & Zn.?

  • Veiligheid boven alles
  • Ervaren en deskundig
  • Wij beperken de overlast tot het minimum
  • Nauw overleg met u als klant
  • Vaste offerte
  • Aangesloten bij diverse vakverenigingen, waardoor kwaliteit en veiligheid te allen tijde gegarandeerd zijn

Op zoek naar steigerbouwer?

Wij helpen u graag

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vakspecialisten

Is uw dak aan vernieuwing of onderhoud toe, of heeft u een andere vragen over daken of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
of